JH-Katot tarjoaa kattoremontillesi vaivattoman kokonaisratkaisun!

1. Asennustyön takuu

Tyytyväinen asiakas ja onnistunut projekti on joka remontimme ykköstavoite ja tämän vuoksi tarjoamme markkinoiden pisimmän asennustakuun työllemme – viisi vuotta! Lisäksi käytämme vain laadukkaita kattotuotteita valikoiduilta yhteistyökumppaneilta (esim. Icopal), joiden myöntämä takuuaika on markkinoiden parasta.

 

2. Rahoitus

Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin teon nyt ilman vaivalloisia maksujärjestelyjä.  Parempi laittaa vuotava tai toimimaton katto heti kuntoon, se ei jää rahasta kiinni.

Valitse sinulle sopiva kk-erä rahoitukseesi, esimerkiksi 199e /kk. Voit muuttaa kk-summaa tai halutessasi voit maksaa koko lainan pois etukäteen.

Kysy rahoitusmahdollisuusta lisää edustajaltamme!

 

3. Kotitalousvähennys

JH-Kattojen tekemästä remontista saat kotitalousvähennyksenä jopa 50 % työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä. Olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotini tai vapaa-ajan asuntoon.

Kotitalousvähennyksen suuruus vaihtelee vuosittain, ajankohtaisen tiedon saat edustajaltamme sekä Verottajan www-sivuilta

 

Ota yhteyttä meihin, tarkastamme kattosi ja saat selkeän suunnitelman kattoremontista kiinteällä hinnalla!