Minkä lupaamme, sen teemme!

JH-Katot tekee kattoremontit (tiilikattoremontti, peltikattoremontti, huopakattoremontti), sekä tarjoaa laajat kattohuoltopalvelut omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Olemme kattotöihin erikoistunut alan luotettava ammattilainen. Periaatteenamme on toteuttaa kattoremontit aina tarkasti ja laadukkaasti sekä pitää asiakas aina tietoisena kattoremontin kustannuksista.

Toteutamme jokaiseen kohteeseen kattavan kartoituksen, jonka perusteella jätämme kiinteän tarjouksen. Näin voit olla asiakkaanamme olla aina tietoinen siitä, mitä kattoremonttisi sisältää, sekä sen kokonaiskustannuksista. Teemme kattoremontit myös saaristossa!

Soita tai laita s-postia meille ja tilaa ILMAINEN katon kuntokartoitus:

myynti@jhkatot.fi
puh 045 267 4007

 

 

 

Tarjoamme kattoremontit ja muut kattopalvelut alueella Satakunta ja Pirkanmaa. Hyvän kuljetuskalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan kattoremontit tehokkaasti myös saaristossa!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Laadukas ja edullinen kattoremontti mm. alueella: Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa. Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen. Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus!