Varma ja luotettava kattoremontti kaikille kattomateriaaleille

JH-Katot Oy on täysin suomalainen, kattoremontteihin erikoistunut yritys. Palveluitamme ovat mm. tiilikattoremontti, peltikattoremontti ja huopakattoremontti. Työskentelemme sekä maissa, että saaristossa. Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää, sen vuoksi meillä on oma toimintamallimme, jota kehitämme koko ajan entistä paremmaksi asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi.

Teemme kaikenlaisia kattoremontteja asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutamme kattoremontteja kaikista materiaaleista (pelti, tiili, huopa). Käyttämämme kattotuotteet ovat markkinoiden parhaita ja yrityksemme toiminta-ajatus on reilu ja laadukas palvelu.

 

1. Kiinteä tarjous jokaisesta kohteesta

Tutustumme kaikkiin kohteisiimme etukäteen huolellisesti. Tämän jälkeen teemme kattoremontista aina kiinteän kokonaistarjouksen. Mahdollisisa poikkeuksia ovat kantavien rakenteiden vauriot, mutta tyypillisesti tällaisissa tapauksissa katto on jo todella huonossa kunnossa ja esimerkiksi painunut selkeästi. Näistäkin osaamme tavallisesti varoittaa etukäteen.

2. Kattoremontti on iso asia asiakkaallemme

Asentajillemme kattoremontit ovat arkipäivää – asiakkaillemme eivät. Tämän vuoksi varmistamme läpi koko kattoremontin, että asiakkaamme tietää, miten työ etenee ja mitä missäkin vaiheessa tapahtuu.

3. Laadukas lopputulos kotimaisin voimin

Olemme suomalainen, kattoremontteihin erikoistunut yritys. Toteutamme rajallisen määrän kohteita tarkkaan valittujen kotimaisten asentajiemme kanssa. Haluamme, että voimme olla tyytyväisiä työmme laatuun jokaisella tekemällämme katolla.

Toteutamme kaikki kattoremontit asiakkaalle helposti avaimet käteen -periaatteella.

Toimituksemme sisältää aina kaiken tarvittavan:

  • Katon oikaisu
  • Aluskatteet
  • Rimat ja kattotuotteet
  • Otsalaudat
  • Katemateriaalit
  • Vesikourut, lumiesteet, kattoturvatuotteet ja piipunpellit asiakkaan tarpeen mukaan.

Teemme kaikki kattoremontit materiaalista tai kattotyypistä riippumatta.

Kattoremonttipalveluumme kuuluvat

Olemme Suomessa Icopalin valtuutettu urakoitsija

Icopal valtuutettu kattoasentaja

Palveluihimme kuuluvat myös:

-> OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

 

Ilmainen kuntotarkastus kaikille kattomateriaaleille! Samalla saat asiantuntijan neuvoja katon omatoimiseen tarkkailuun, ellei katolla ole juuri nyt kunnostustarpeita.

>> Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Tällä esittelyvideolla näet miten vaihdoimme vanhan tasakaton moderniksi pulpettikatoksi. Kattoremontin aikana asuntoon lisättiin myös aurinkoenergiajärjestelmä. Lopputulos oli tyylikäs pulpettikatto, joka teki talosta näyttävän, suojaa kotia vuosikymmeniä eteenpäin ja nosti kiinteistön arvoa.