Katon kuntotarkastus

Helpoin tapa vaivattomaan kattoremontiin on tilata ensin maksuton, asiantuntijamme suorittama kuntotarkastus kattosi nykytilanteesta. Samalla saat vinkkejä katon omatoimiseen tarkkailuun ellei katossa ole juuri nyt korjaustarvetta. Tarkastus on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

Tilaa tästä veloitukseton katon kuntotarkastus Pirkanmaan ja Satakunnan alueella!

Kuntotarkastuksen yhteydessä kartoitamme kattosi kunnon lisäksi mahdollisia muita huomioitavia asioita, kuten yläpohjan tuuletus, lisäeristyksen mahdollinen tarve, läpivientien vedenpitävyys. jne.

Asiantuntijamme ovat tehneet vuosia kattojen korjauksia. Tämä osaaminen on sinun käytettävissä eli rahanarvoinen etu joka ei velvoita sinua mihinkään. Kattorakenteet ovat usein haastavia tarkastettavia, lisäksi katolla liikkuminen voi olla vaarallista ilman oikeita työmenetelmiä ja varusteita.

Uskomme että talojen omistajat ovat fiksuja ja haluavat käyttää tämän rahanarvoisen edun hyödykseen – Tilaa maksuton katon kuntotarkastus täyttämällä tietosi lomakkeeseen tai soittamalla meille.

tiilipiippu ilman pellitystä
Kuva; tällä rakenteella kannattaa jo pikaisesti tarkistaa katon kunto – sulamisvedet voivat päästä vanhasta katteesta läpi ja puutteellinen piipun pellitys rapauttaa piipun.