Kattoremontti ilman ikäviä yllätyksiä ja kiinteään hintaan!

Miksi päästäisit katollesi kenet tahansa, koska katto on asuntosi tärkein osakokonaisuus Suomen vaativissa olosuhteissa. Uskomme että haluat tehdä kattoremontin kerralla ja kunnolla, jonka jälkeen voit nauttia kymmeniä huolettomia vuosia uusitun katon kanssa. Lisäksi se suojaavuuden ja kohentuneen ulkonäön lisäksi nostaa kiinteistösi arvoa.

Lue lisää palveluistamme:

Työskentelemme sekä maissa, että saaristossa. Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää, sen vuoksi meillä on oma toimintamallimme, jota kehitämme koko ajan entistä paremmaksi.

Mitä kannatta huomioda kun arvioit sopivaa kattoremontin toteuttajaa?

  • Hinta – älä luota puhelimessa annettuun hintaan. JH-Katot hinnoittelu perustuu huolelliseen kohteen tutkimiseen ja suunnittelutyöhön. Sen pohjalta voimme antaa sitovan hinnan.
  • Aiemmat kohteet ja referenssit – mitä muut asiakkaat ovat arvioineet toimittajan kyvykkyydestä projektin jälkeen? Älä hämäänny suurista kohdemääristä vaan painota laatua.
  • Asiakkaan informointi projektin aikana – miten toimittaja pitää asiakkaan ajantasalla työvaiheista? JH-Kattojen perusajatus on, että asiakas on koko ajan tietoinen missä vaiheessa projekti on miten se etenee.

 

Helpoin tapa vaivattomaan kattoremontiin on tilata maksuton asiantuntijamme suorittama kuntotarkastus kattosi nykytilanteesta. Samalla saat vinkkejä katon omatoimiseen tarkkailuun ellei katossa ole juuri nyt korjaustarvetta. Tarkastus on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

Tilaa maksuton katon kuntotarkastus tästä!

Remontoitu näyttävä katto
Kattoremontoitu kohde Pirkanmaalla – aurinkokeräinjärjestelmän kanssa

Laadukas ja kiinteähintainen kattoremontti mm. alueella: Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa. Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen. Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus!