Kauttamme saat huopakaton nopeasti ja vaivattomasti. Meiltä onnistuu huopakattoremontti sekä pala- että perinteisestä rullahuovasta. Tarjoamme korjaus ja huoltopalveluita mm. alueella Rauma-Pori-Tampere-Orivesi-Pirkkala-Nokia ja koko Pirkanmaa, sekä Satakunta.

Huopakattoremontti varmasti ja luotettavasti

Huopakatto on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kattomateriaalille. Materiaalina huopa on luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen, joten se sopii hyvin suomalaiseen maisemaan.

Huopakatto on erittäin hiljainen ja se tulee useasti käyttäjälleen edulliseksi. Kotimainen huopakatto on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa talon arvoa. Huopakattojen osuus on uusien pientalojen vesikatemateriaalina merkittävässä kasvussa. Huopakatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta sekä Suomen kovia sääolosuhteita sekä soveltuu hyvin myös loiville katoille.

Kysy lisää myynnistämme tai varaa maksuton katon kuntotarkastus taloosi!

Olemme Suomessa Icopalin valtuutettu urakoitsija

Icopal valtuutettu kattoasentaja

Kuvan kohde sijaitsi saaristossa Merikarvian edustalla. Omistajan huolena oli pahasti painunut huopakatto, joka joidenkin mielestä saataisiin kuntoon vain kiinteistön perustuksia korjaamalla. JH-Katot Oy:n myyjä kävi paikan päällä katsomassa tilanteen. Katon kuntotarkastuksen jälkeen asiakas sai käteensä kiinteähintaisen urakkatarjouksen, johon kuului muun muassa katon oikaisu.

”Purimme vanhan katon pois ja koolasimme uuden katon aluspuut suoraan. Tämän jälkeen asensimme uuden ponttilaudoituksen, otsalaudat, reuna- ja päätylistat sekä kattohuovat. Kiinteään urakkatarjoukseen kuului normaaliin tapaan myös purkujätteiden poisvienti joka onnistui vaivattomasti vaikka kohde sijaitsikin saaristossa”

Huopakattoremontti rantamökkiin

Puutteellinen piipun suojaus aiheuttaa ongelmia mm. sulamisvesien ohjauksessa ja on pitkässä juoksussa tärkeä, huomioitava yksityiskohta – katso tästä yksi esimerkki:

huopakaton korjaus vaatii osaamista

Miksi huopakatto on niin suosittu? 7 syytä valita huopakattoremontti:

  1. Huopakate on katemateriaaleista hiljaisin
  2. Huopakattoremontti on usein nopea ja kustannustehokas ratkaisu.
  3. Huopakatteen aluslaudoitusta tarvitsee harvoin uusia kokonaan.
  4. Huopakatto on ajaton sekä tyylikäs
  5. Palahuopakatteiden muoto- ja värivalikoima on nykyään laaja
  6. Pinnoitteiden takuuajat kymmeniä vuosia ja tekninen käyttöikä 20-30 vuotta
  7. Huopa on ympäristöystävällinen ja ympäristöönsä hyvin sopiva vesikatemateriaali

Takuu

Asiakkaana voit olla varma tuotteiden alkuperästä, laadusta ja kestävyydestä sekä asentajiemme ammattitaidosta. Valikoimastamme löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen rakennukseen ja käyttötarpeeseen. Materiaalitakuut vaihtelevat 20-50 vuoden välillä, asennusmateriaalista ja pinnoituksesta riippuen.

Ammattilaisten tekemä asennus

Meiltä saat täydenpalvelun kattoremontin asennettuna sinulle parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan. Katonrakentamisen ammattilaisemme (Icopal-valtuutetut asentajat) asentavat kattosi juuri silloin kun sinä haluat ja aikaa menee vain muutama päivä. Toteutamme jokaisen kattoremontin niin kuin itselle tekisimme, jolloin asennuslaatumme on markkinoiden kärkeä. Unohda huolet ja murheet – anna meidän toteuttaa elämäsi helpoin rakennusurakka Avaimet Käteen-periaatteella toteutettuna.

Ensiluokkaiset tuotteet

Kattoremonteissa käytämme suomalaisten valmistajien tuotteita, jotta voimme varmistua niiden luotettavasta alkuperästä sekä laadusta. Materiaalitakuut asennuksillamme vaihtelevat 20vuodesta 50vuoteen riippuen asennettavasta vesikatteesta sekä pinnoitevaihtoehdosta.

Kerralla valmis sovittuun hintaan

Toimitamme katon aina asiakkaan toivomassa aikataulussa. Teemme kaiken helpoksi, hoidamme katonvaihdon aina suunnittelusta loppusiivoukseen kiinteään hintaan. Kiinteähintainen kattoremontti on meille sydämen asia, sillä haluamme että asiakas tietää jo etukäteen varmasti mitä kattoremontti tulee maksamaan. Kiinteähintaisen tarjouksen saat sen jälkeen kun kattoasiantuntijamme on käynyt tekemässä ilmaisen kuntoarvion katostanne. Valitsemalla meidät kattoremonttisi tekijäksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Huopakattoremontti – Kokonaisuus johon voit luottaa

Valitsemalla JH-Katot Oy:n kattoasennuksen voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Me remontoimme kotisi tai kesähuvilasi katon ammattitaidolla ja annamme sille pitkän takuun.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus – Ota tästä yhteyttä