Peltikattoremontti laadukkaasti ja ammattitaitoisesti

Peltikatto on yleinen vesikatemateriaali ja helppo ylläpitää. Se voidaan helposti asentaa eri kattoprofiileihin pellin taipuvuuden ja leikattavuuden ansiosta. Peltikatto on hyvin pitkäikäinen ja keveytensä vuoksi se sopii erityisen hyvin asennettavaksi myös vanhoihin rakennuksiin.

Meillä peltikattoremontti tehdään aina laadukkailla, tunnettujen peltitoimittajien tuotteilla, joille voidaan luvata erittäin pitkä takuuaika. Uskomme että haluat kattoremontin, joka toimii vuosikymmeniä ilman ikäviä yllätyksiä.

Miksi peltikatto? 9 syytä valita peltikattoremontti:

  1. Teräs on katemateriaaleista kevein ja lujin
  2. Peltikattoremontti on nopea
  3. Katteen alustaksi riittää harva ruodelaudoitus
  4. Peltikatto on helppohoitoinen
  5. Peltikatto pysyy puhtaana roskista ja kasvustoista selvästi katemateriaaleja paremmin
  6. Talvella lunta ei välttämättä tarvitse pudotella koska se usein liukuu itsekseen alas
  7. Kattopeltien muoto- ja värivalikoima on laaja (pinnoiteta esim. kiiltävästä mattamaiseen)
  8. Pinnoitteiden takuuajat kymmeniä vuosia ja tekninen käyttöikä 30–50 vuotta
  9. Teräs on ympäristöystävällinen koska se on täysin kierrätettävä raaka-aine ja sen elinkaari on pitkä, yleensä 40-100 vuotta

Uusittu peltikatto omakotitalossa - peltikattoremontti ammattitaidolla

Takuu

Asiakkaana voit olla varma tuotteiden alkuperästä, laadusta ja kestävyydestä sekä asentajiemme ammattitaidosta. Valikoimastamme löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen rakennukseen ja käyttötarpeeseen. Materiaalitakuut vaihtelevat 20-50 vuoden välillä riippuen asennusmateriaalista ja pinnoituksesta.

Ammattilaisten tekemä asennus

Meiltä saat täydenpalvelun kattoremontin asennettuna sinulle parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan. Katonrakentamisen ammattilaisemme asentavat kattosi juuri silloin kun sinä haluat ja aikaa menee vain muutama päivä. Toteutamme jokaisen kattoremontin niin kuin itselle tekisimme, jolloin asennuslaatumme on markkinoiden kärkeä. Unohda huolet ja murheet – anna meidän toteuttaa elämäsi helpoin rakennusurakka avaimet käteen-periaatteella toteutettuna.

Ensiluokkaiset tuotteet

Kattoremonteissa käytämme suomalaisten valmistajien tuotteita, jotta voimme varmistua niiden luotettavasta alkuperästä sekä laadusta. Materiaalitakuut asennuksillamme vaihtelevat 20 vuodesta 50 vuoteen riippuen asennettavasta vesikatteesta sekä pinnoitevaihtoehdosta.

Kerralla valmis sovittuun hintaan

Toimitamme katon aina asiakkaan toivomassa aikataulussa. Teemme kaiken helpoksi, hoidamme katonvaihdon aina suunnittelusta loppusiivoukseen kiinteään hintaan. Kiinteähintainen kattoremontti on meille sydämen asia, sillä haluamme että asiakas tietää jo etukäteen varmasti mitä kattoremontti tulee maksamaan. Kiinteähintaisen tarjouksen saat sen jälkeen kun kattoasiantuntijamme on käynyt tekemässä ilmaisen kuntoarvion katostanne. Valitsemalla meidät kattoremonttisi tekijäksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Kokonaisuus, johon voit luottaa

Valitsemalla JH-Katot Oy:n kattoasennuksen voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Me remontoimme kotisi tai kesähuvilasi katon ammattitaidolla ja annamme sille varmasti pitkän takuun.

Tilaa tästä maksuton katon kuntokartoitus »

peltikattoremontti ja piipun pellitys omakotitaloon Peltikattoremontti ja lumiesteiden asennus omakotitaloon