Ammattitaitoinen ja luotettava tiilikattoremontti, sekä tiilikaton asennus ja korjaus. Kysy lisää!

Tiilikattoremontti kannattaa, sillä tiilikatto on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kattomateriaaliksi. Materiaalina tiili on luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen, joten se sopii hyvin suomalaiseen maisemaan.

Tiilikatto on lähes äänetön ja se tulee käyttäjälleen edulliseksi. Lisäksi kotimainen laatukatto on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa talon arvoa. Betonitiilikatto on uusien pientalojen käytetyin vesikatemateriaali. Tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta sekä Suomen kovia sääolosuhteita.

Meiltä tiilikattoremontit sekä tiilikaton asennus, korjaus ja huoltopalveluita mm. alueella Rauma, Pori, Tampere, Orivesi, Pirkkala, Nokia ja koko Pirkanmaa sekä Satakunta.

Tiilikattoremontti laadukkaasti - JH-Katto

9 syytä tehdä tiilikattoremontti

  1. Tiilikate on katemateriaaleista vanhin
  2. Tiilikattoremontti on nopea
  3. Katteen alustaksi riittää harva ruodelaudoitus
  4. Tiilikatto on ajaton sekä tyylikäs
  5. Tiilikatto on erittäin hiljainen vesikatemateriaali
  6. Talvella lunta ei välttämättä tarvitse pudotella koska se usein liukuu itsekseen alas
  7. Kattotiilien muoto- ja värivalikoima on nykyään laaja (pinnoiteta esim. kiiltävästä mattamaiseen, tiilimalleja useita perinteisistä versioista nykyaikaisiin ja  sileäpintaisiin
  8. Pinnoitteiden takuuajat kymmeniä vuosia ja tekninen käyttöikä 30-50 vuotta
  9. Tiili on ympäristöystävällinen koska se on täysin kierrätettävä raaka-aine ja sen elinkaari on pitkä, yleensä 40-60 vuotta

Ammattitaidolla toteutettu tiilikattoremontti nostaa talosi arvoa, kysy miten toteutamme sen sinun katollesi!

Materiaalitakuu ja ensiluokkaiset tuotteet

Tiilikattoremontti kannattaa teettää luotettavalla toimijalla. Asiakkaanamme voit olla varma tuotteiden alkuperästä, laadusta ja kestävyydestä sekä asentajiemme ammattitaidosta. Valikoimastamme löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen käyttötarpeeseen ja rakennukseen.

Käytämme suomalaisten valmistajien tuotteita, jotta voimme varmistua niiden luotettavasta alkuperästä sekä laadusta. Materiaalitakuut vaihtelevat 20-50 vuoden välillä riippuen asennusmateriaalista ja pinnoituksesta.

Juuri valmistunut tiilikattoremontti - JH-Katot

Ammattilaisten tekemä tiilikaton asennus

Meiltä hoituu täyden palvelun tiilikattoremontti eli saat katon asennettuna juuri sinulle sopivana ajankohtana. Katonrakentamisen ammattilaisemme asentavat kattosi juuri silloin kun sinä haluat ja aikaa menee vain muutama päivä. Toteutamme jokaisen kattoremontin niin kuin itselle tekisimme, jolloin asennuslaatumme on markkinoiden kärkeä. Unohda huolet ja murheet – anna meidän toteuttaa elämäsi helpoin rakennusurakka avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä

Kerralla valmis tiilikattoremontti sovittuun hintaan

Toimitamme katon aina asiakkaan toivomassa aikataulussa. Teemme kaiken helpoksi, hoidamme katonvaihdon aina suunnittelusta loppusiivoukseen kiinteään hintaan. Kiinteähintainen tiilikattoremontti on meille sydämen asia, sillä haluamme, että asiakas tietää jo etukäteen, mitä kattoremontti tulee maksamaan. Saat tarjouksen heti sen jälkeen kun kattoasiantuntijamme on käynyt tekemässä ilmaisen kuntoarvion katostanne. Valitsemalla meidät kattoremonttisi tekijäksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Kokonaisuus, johon voit luottaa

Valitsemalla JH-Katot Oy:n kattoasennuksen voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Me remontoimme kotisi tai kesähuvilasi katon ammattitaidolla ja annamme sille pitkän takuun.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus ja teetä tiilikattoremontti JH-Katot Oy:llä – Ota tästä yhteyttä