Ammattitaitoinen ja luotettava tiilikattoremontti, sekä tiilikaton asennus ja korjaus

Tiilikatto on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kattomateriaalille. Materiaalina tiili on luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen, joten se sopii hyvin suomalaiseen maisemaan.

Tiilikatto on lähes äänetön ja se tulee käyttäjälleen edulliseksi. Kotimainen tiilikatto on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa talon arvoa. Betonitiilikatto on uusien pientalojen käytetyin vesikatemateriaali. Tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta sekä Suomen kovia sääolosuhteita.

Näyttävä tiilikattoremontti nostaa talosi arvoa, kysy miten toteutamme sen sinun katollesi!

Meiltä tiilikattoremontit sekä tiilikaton asennus, korjaus ja huoltopalveluita mm. alueella Rauma-Pori-Tampere-Orivesi-Pirkkala-Nokia ja koko Pirkanmaa, sekä Satakunta.

9 syytä valita tiilikattoremontti

  1. Tiilikate on katemateriaaleista vanhin
  2. Tiilikattoremontti on nopea
  3. Katteen alustaksi riittää harva ruodelaudoitus
  4. Tiilikatto on ajaton sekä tyylikäs
  5. Tiilikatto on erittäin hiljainen vesikatemateriaali
  6. Talvella lunta ei välttämättä tarvitse pudotella koska se usein liukuu itsekseen alas
  7. Kattotiilien muoto- ja värivalikoima on nykyään laaja (pinnoiteta esim. kiiltävästä mattamaiseen, tiilimalleja useita perinteisistä versioista nykyaikaisiin ja  sileäpintaisiin
  8. Pinnoitteiden takuuajat kymmeniä vuosia ja tekninen käyttöikä 30-50 vuotta
  9. Tiili on ympäristöystävällinen koska se on täysin kierrätettävä raaka-aine ja sen elinkaari on pitkä, yleensä 40-60 vuotta
Tiilikattoremontti laadukkaasti - JH-Katto
tiilikatto remontin jälkeen

Takuu

Asiakkaana voit olla varma tuotteiden alkuperästä, laadusta ja kestävyydestä sekä asentajiemme ammattitaidosta. Valikoimastamme löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen käyttötarpeeseen ja rakennukseen. Materiaalitakuut vaihtelevat 20-50 vuoden välillä riippuen asennusmateriaalista ja pinnoituksesta.

Ammattilaisten tekemä asennus

Meiltä saat täydenpalvelun kattoremontin asennettuna sinulle parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan. Katonrakentamisen ammattilaisemme asentavat kattosi juuri silloin kun sinä haluat ja aikaa menee vain muutama päivä. Toteutamme jokaisen kattoremontin niin kuin itselle tekisimme, jolloin asennuslaatumme on markkinoiden kärkeä. Unohda huolet ja murheet – anna meidän toteuttaa elämäsi helpoin rakennusurakka Avaimet Käteen-periaatteella toteutettuna.

Ensiluokkaiset tuotteet

Kattoremonteissa käytämme suomalaisten valmistajien tuotteita, jotta voimme varmistua niiden luotettavasta alkuperästä sekä laadusta. Materiaalitakuut asennuksillamme vaihtelevat 20vuodesta 50vuoteen riippuen asennettavasta vesikatteesta sekä pinnoitevaihtoehdosta.

Kerralla valmis sovittuun hintaan

Toimitamme katon aina asiakkaan toivomassa aikataulussa. Teemme kaiken helpoksi, hoidamme katonvaihdon aina suunnittelusta loppusiivoukseen kiinteään hintaan. Kiinteähintainen kattoremontti on meille sydämen asia, sillä haluamme että asiakas tietää jo etukäteen varmasti mitä kattoremontti tulee maksamaan. Kiinteähintaisen tarjouksen saat sen jälkeen kun kattoasiantuntijamme on käynyt tekemässä ilmaisen kuntoarvion katostanne. Valitsemalla meidät kattoremonttisi tekijäksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Kokonaisuus johon voit luottaa

Valitsemalla JH-Katot Oy:n kattoasennuksen voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Me remontoimme kotisi tai kesähuvilasi katon ammattitaidolla ja annamme sille pitkän takuun.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus – Ota tästä yhteyttä

Tiilikattoremontti - JH-Katot