Professionell renovering samt montering och underhåll av plåttak 

Plåttak är allmänna och lätta att underhålla. De är enkla att montera och plåtarna kan anpassas till olika profiler. Plåttak har i allmänhet en lång livstid och har låg vikt och passar även därför för äldre hus.

Vi utför alltid våra renoveringar av plåttak med kvalitativa leverantörers produkter och lösningar som har en lång garantitid. Vi utgår ifrån att du önskar att få ett tak som är problemfritt i årtionden.

Varför är plåttak populära? – 9 orsaker varför man väljer plåttak

  1. Stålplåt är lättast och hårdast av alla takmaterial
  2. Snabb montering
  3. Enkelt att bereda taket innan plåten läggs på
  4. Lätt att underhålla
  5. Lätt att hålla rent från mossa, löv osv.
  6. Snön tenderar att glida lätt ner från taket
  7. Det finns många alternativ av formtyper, färger och ytor
  8. Ytbeläggningen har en lång garantitid och ett plåttak har en tekniskt sett en levnadstid på 30-50 år
  9. Ett miljövänligt alternativ, materialet kan återvinnas och har en livslängd på 40-100 år

Garanti

Du vara säker på var produkten är tillverkad och du kan lita på projektet utförs av sakkunniga experter. I vårt urval finner du den allra lämpligaste lösningen för din fastighets behov. Materialgarantin varierar mellan 20-50 år beroende på materialet och ytbeläggningen.

Montering utfört av yrkeskunniga personer

Våra experter monterar ditt tak i önskad avtalad tid och arbetet tar i allmänhet några dagar. Vi utför arbetet med ansvarskänsla och kvaliteten och motsvarar den allra bästa på marknaden. Du behöver inte oroa dej – låt oss sköta hela leveransen som ett ”nycklarna i handen” -projekt.

Förstklassiga produkter

Vi använder inhemska tillverkares förstklassiga produkter och då kan vi lita på var produkten är producerad och vi försäkrar att kvaliteten är hög. Materialgarantin varierar mellan 20 till 50 år beroende på materialtypen och den valda ytbeläggningen.

Klart på en gång och i tid

 Vi levererar alltid i önskad tid. Vi underlättar kundens genom att sköta allt från planering till färdig leverans till ett fast pris. För oss är det en hjärtesak att kunden vet i förhand vad han/hon får och till vilket pris. Vi ger ett komplett fast pris efter att vår expert fysiskt och kostnadsfritt evaluerat objektet. Då du väljer oss undviker du eventuella tråkiga överraskningar.

Leverans av en tillförlitlig helhet

Då du väljer JH-Katot Oy Ab kan du vara säker på att monteringen utförs på korrekt vis. Vi renoverar ditt hems eller ditt sommarställes tak med yrkeskunskap och vi erbjuder en lång garantitid.

Beställ en avgiftsfri takinspektion här! Tel: 045 267 4007

Vi erbjuder en tillförlitlig och förmånlig renovering, montering och underhåll av ditt plåttak bl.a. i regionerna: Raumo-Björneborg-Orivesi-Lembois-Birkala-Nokia och i hela Satakunta och Birkaland!